Κυνοφιλικό Διήμερο ΚΟΕΜ

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Κυπριακού Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν – ΚΟΕΜ πληροφορεί όλα τα μέλη του Ομίλου αλλά και όλους τους κυνόφιλους κυνηγούς, ιδιοκτήτες Επανιέλ Μπρετόν και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι το Σαββατοκυρίακο 28-29 Μαίου 2022 θα πραγματοποιηθεί κυνοφιλικό διήμερο με θέμα το Επανιέλ Μπρετόν.

Το Σάββατο 28 Μαίου 2022 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα: Το μορφολογικό πρότυπο και ο τύπος εργασίας του Επανιέλ Μπρετόν, το οποίο θα λάβει χώρα στο American University of Cyprus Λάρνακα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του 1ο ορόφου.

Την Κυριακή 29 Μαίου 2022 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Εθνική Έκθεση Μορφολογίας του ΚΟΕΜ στο ‘Σωτήριο’ Αθλητικό Κέντρο στην Κοφίνου.

Το σεμινάριο καθώς και την έκθεση μορφολογίας θα κρίνει ο διεθνής κριτής μορφολογίας του Επανιέλ Μπρετόν και διεθνής κριτής εργασίας Group 7, μέλος του Δ.Σ. του Γαλλικού Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν κ. Pascal Garand.

Δηλώσεις συμμετοχής θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ομίλου στις 20 Απριλίου 2022 και θα γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 23 Μαίου 2022. Δικαίωμα συμμετοχής για μέλη 40 Ευρώ και μη μέλη 50 Ευρώ για ένα σκύλο. Για κάθε επόμενο σκύλο το δικαίωμα συμμετοχής είναι 20 Ευρώ για τα μέλη και μη μέλη.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 99454406 & 99598217.

Λίγα λόγια για τον κριτή Pascal Garand:

Οι γονείς και οι παππούδες μου μεγάλωσαν Επανιέλ Μπρετόν. Η πρώτη μου γέννα γεννήθηκε το 1979. Δημιούργησα το εκτροφείο μου με την επωνυμία “de Phoibe” το 1983. Ζευγαρώνω 1 ή 2 γέννες το χρόνο. Η βάση της εκτροφής μου είναι η εκτροφή του “Elevage des Pigenettes” των φίλων μου Colette και René Trentini. Στην αρχή παρουσίαζα τα σκυλιά μου σε εκθέσεις μορφολογίας και μετά άρχισα να παθιάζομαι με τους αγώνες εργασίας. Εκπαιδεύω και παρουσιάζω τα σκυλιά μου σε αγώνες εργασίας σε μπεκάτσα και μπεκατσίνι. Είμαι μέλος της επιτροπής του Γαλλικού Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν, υπεύθυνος για τους εκπροσώπους και τους διοργανωτές αγώνων μπεκάτσας στη «Βρετάνη – Γαλλία». Είμαι διεθνής κριτής μορφολογίας του Epagneul Breton και κριτής εργασίας για σκύλους του group 7 (σκύλους δείκτες). Μέχρι τις 28 Μαΐου 2022 θα έχω κρίνει για το έτος 2022, τη μορφολογία στην Κροατία για το πρωτάθλημα AICEB, την έκθεση Saint Brieuc, μια από τις μεγαλύτερες στη Γαλλία, την εθνική έκθεση στη Σερβία, την εθνική έκθεση στην Ισπανία. Επίσης στις 11 Ιουνίου 2022 θα κρίνω την εθνική έκθεση της Γαλλίας.

Δήλωση Συμμετοχής – Έκθεση Μορφολογίας